Elämysillat
Aloitamme illan Divan-baarissa, jossa talon isäntä ottaa vieraat vastaan kuohuvan kera. Seuraa tunnista kolmeen kestävä mausteinen kokkausrupeama Haaremin-keittiössä.
Puuhiiliarinan lämmön jälkeen nautitaan tuloksista tunnelmallisessa Topkapi-kabinetissa. Ravintolan väki huolehtii kattauksesta, esille laitosta ja tarjoilusta.
Elämysillan seurue voi olla kooltaan 8–12 henkeä.
KOKKIKOULU
Bahrin kokkikoulussa pääset tutustumaan ruuanlaiton saloihin. Opit oikealaisen tavan pilkkoa kasviksia, opit oikean ajoituksen eri ruokien esivalmistelussa, opit käsittelemään karitsan lihaa, perehdyt hiiligrillin toimintaan ja opit paljon muuta. Välillä tietenkin maistellaan hiiligrillin herkkuja.
Mukaan mahtuu 8–12 seikkailunnälkäistä.
TASTINGIN MAKUUN
Vieraanamme voit nauttia hyvistä viineistä ja muista jaloista juomista erityisissä tastingeissa ennen ruokailua. Esittelemme ruokiin sopivat viinit ja opastamme sinut ja ystäväsi niiden ihastuttavaan maailmaan.
TIEDUSTELUT JA VARAUKSET
Ravintola Istanbul Oriental,
puh. (08) 311 2922