Reilussa 25 vuodessa Ravintola Istanbul Oriental on saavuttanut sekä uskollisen asiakaskunnan että lukuisia tunnustuksia ja palkintoja. Paikan isäntä ja perustaja on Bahri Karagümüs.

Yritys

Vuonna 1993 perustettu ravintola Istanbul sijaitsee Oulun ydinkeskustassa, kävelykatu Rotuaarin varrella. Katutason ravintolasali  on mitoitettu 40 ruokailijalle. Sen kupeessa palvelee kesäisin myös viihtyisä kesäterassi. Tervetuloa!

Tilaa erinomaisille tilaisuuksille

Viihtyisät kabinettimme sopivat mitä moninaisimpiin tilaisuuksiin tunnelmallisista juhlahetkistä virallisempiin tapaamisiin.

Aidosti hiillostaen

Kahdessa keittössämme ruoka syntyy poikkeuksellisella lämmöllä: puuhiiliarinassa. Vastaavalla lailla, aidosti hiillostaen, ruokaa ei valmisteta missään muualla Suomessa.

Raaka-aineiden tuoreus on meille kunnia-asia. Samoin pidämme kiinni siitä, että valmistamme kaiken mahdollisimman pitkälle itse – reseptejä uudistaen, turkkilaisia perinteitä kunnioittaen.

Enemmän kuin ravintolailta

Ravintolassamme pääset osalliseksi keittiön tunnelmasta erityisillä tavoilla: elämysilloissa ja kokkikoulussa.

Aito, omaperäinen ja palkittu

Uskollisen asiakaskunnan lisäksi tarjonnasta ja paikan omaperäisyydestä kiittävät lukuisat palkinnot ja tunnustukset. Näistä mainittakoon ravintoloitsijalle, Bahri Karagümüsille, vuonna 2002 myönnetty Paistinkääntäjien mestariarvo ja vuotta myöhemmin ravintolalle annettu Chaine des Rotisseurs -kilpi. Istanbul on myös Suomen siistein ravintola vuosimallia 2007.