Tervetuloa elämysiltoihin ja kokkiteatteriin! Ruoan nauttimisen lisäksi sinulla ja seurueellasi on kunnia valmistaa ruoka turkkilaisen keittiön saloihin perehtyen.

Elämysillat

Aloitamme illan Divan-baarissa, jossa talon isäntä ottaa vieraat vastaan kuohuvan ja pikkusuolaisen kera. Seuraa tunnista kolmeen kestävä mausteinen kokkausrupeama Haaremin-keittiössä.

Puuhiiliarinan lämmön jälkeen nautitaan tuloksista tunnelmallisessa Topkapi-kabinetissa. Ravintolan väki huolehtii kattauksesta, esille laitosta ja tarjoilusta.

Elämysillan seurue voi olla kooltaan 8–15 henkeä.

Kokkiteatteri

Show must go on, myös keittiössä! Jos ei ihan Gordon Ramsayn jalanjäljissä, niin ainakin melkein: kokkiteatteri tarjoaa huikean estradin syntymäpäiville ja muille erityisille illoille.

Illan käsikirjoitus kulkee väljästi näin: Porukka valitsee joukostaan päällikön. Omalla vapaalla tyylillään rouva tai herra kannustaa muut huippusuorituksiin jääkaapilta hellan ääreen. Tässä show’ssa vuorosanat kehittyvät itsestään, samoin hyvä meininki ja upea fiilis. Loppukohtaus on tähtiin kirjoitettu ja tuhansien aplodien arvoinen: itse valmistettu ateria.

Mukaan mahtuu 8–15 seikkailunnälkäistä.

Tastingin makuun

Vieraanamme voit nauttia hyvistä viineistä ja muista jaloista juomista erityisissä tastingeissa ennen ruokailua. Esittelemme ruokiin sopivat viinit ja opastamme sinut ja ystäväsi niiden ihastuttavaan maailmaan.

Isoille porukoille

Yli 15 hengen seurueille räätälöimme lisäksi elämysillan, jossa kaikki pääsevät nauttimaan talon antimista uudella tavalla. Kun osa porukkaa kokkaa illallista, osa viihtyy viinitastingissä. Kysy mahdollisuuksistasi lisää. 

Tiedustelut ja varaukset

Ravintola Istanbul Oriental,
puh. (08) 311 2922